Základní škola a mateřská škola Morašice okres CHRUDIM

Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > Lyžařský kurz

Lyžařský kurz



Datum konání:
7.2.2018
Datum ukončení:
21.3.2018

Lyžování/snowboarding pro děti ze ZŠ a MŠ Morašice

Lyžování nebo snowboarding se skládá z dvanácti vyučovacích hodin obsažených v šesti lekcích.

Místo a den: Ski areál Hlinsko, Středa odpoledne

Termíny: 7. 2. 2018, 14. 2. 2018, 21. 2. 2018, 28. 2. 2018, 7. 3. 2018, 21. 3. 2018

Čas odjezdu od ZŠ: 13:00

Předpokládaný čas příjezdu k ZŠ: 17:50 (o přesném čase příjezdu budete vždy informování SMS zprávou, která bude odeslána při odjezdu dětí ze ski areálu. V případě, že si budete chtít své dítě vyzvednout přímo ve ski areále po skončení výuky, můžete pouze s odevzdaným lístečkem s prohlášením, že si dítě vyzvedáváte osobně ve ski areále, datum a podpis. V takovém případě prosím informujte vedoucího instruktora a nepřebírejte si své dítě a lyžařské vybavení, aniž byste o tom kohokoli informovali).

Správná výstroj a výzbroj je důležitá pro absolvování kurzu. Každé dítě musí mít helmu, lyžařské brýle (nepovinné), lyžařské/snowboardové boty, lyže/snowboard o délce úměrné výšce postavy, tj. -10 až -20 cm k výšce postavy, teplé oblečení, rukavice, tenkou čepici nebo kuklu pod helmu, chránič páteře (povinné pouze pro SNB). Veškeré vybavení musí být podepsané (jméno, příjmení a název ZŠ/MŠ). Vše bude zabalené v jedné tašce, která musí být označena štítkem se jménem a příjmením a názvem ZŠ/MŠ. Lyže budou zvlášť svázané a nedávejte je prosím do vaků!! Lyže i lyžařská obuv musí být také označená jménem, příjmením a názvem ZŠ/MŠ. Nezapomeňte v den první lekce odevzdat kopii dokladu o seřízení bezpečnostního vázání u lyží!! Neplatí pro SNB!! Prosím nedávejte dětem hůlky, dětem budou hůlky zdarma zapůjčeny dle potřeby!!!!!

 

Prosíme rodiče ze ZŠ a MŠ Morašice, aby označili tašky dětí s vybavením modrou stuhou nebo modrým provázkem. (slouží k ulehčení při rozlišení s jinou ZŠ)

 

Děti navštěvující školní družinu, musí mít odevzdaný a podepsaný lísteček s prohlášením o uvolňování dítěte v termínech konání lyžování/snowboardigu ze školní družiny a se souhlasem předávání dítěte pověřenému pracovníkovi Ski Fanatic, a to pouze v termínech konání lyžování/snowboardingu.

 

Mgr. Martin Dostál