Základní škola a mateřská škola Morašice okres CHRUDIM

Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > Festiválek na klíček

Festiválek na klíček



Datum konání:
18.5.2013

Festiválek na klíček - oslava 30 let společného zpívání Klíčku a Klíčenek se koná v sobotu 18. května od 14 hodin v areálu Sokola Slatiňany. Společně s Klíčkem zde vystupují i děti z naší MŠ a ZŠ, které zpívají s Ivou Malinovou.

Všichni jste srdečně zváni!

 

Program:

Festiválek na klíček

V sobotu 18. května 2013 se v areálu Sokola Slatiňany sejdou současní a bývalí zpěváčci ze souborů Klíček a Klíčenky, jejich rodiče a kamarádi a řada hostů, kteří jim přijdou  popřát ke krásným třicátým narozeninám. Oblastní spolek Českého červeného kříže Chrudim pořádá toto zábavné odpoledne na oslavu třiceti let společného zpívání. Program bude opravdu pestrý, kromě domácích Klíčenek vystoupí nejmenší děti s maminkami a babičkami ze souboru Mamaklíček chrudimského Mamaklubu, zpěváčci z mateřských škol, přátelé z kroužků Domova sociálních služeb ve Slatiňanech, národopisný soubor Kuřátka Chrudim, klienti Lůžkového a sociálního centra Chrudim, mnoho bývalých členů souboru, kteří semínko lásky k hudbě, které do nich bylo zaseto, nechali vyrůst a pěstují je dál. Soubor Kvítko Mladoňovice zahraje pro malé i velké pohádku Královna Koloběžka První, bohaté občerstvení je zajištěno, hodně zábavy pro děti připraveno, samozřejmě můžete navštívit stánek ČČK a hasičů, zkrátka nuda vás na Festiválku na klíček Určitě nepotká. Nepřijde kouzelník, ale plno vzácných hostů a gratulantů. Moderují Jan a Dominika Mrázkovi z Hradce Králové.

Vstupné bude dobrovolné a výtěžek ze vstupného věnujeme  na pořízení elektrického invalidního vozíku pro osmiletou Klíčenku Lucinku Švecovou.

Oblastní spolek ČČK Chrudim a Klíčenky se těší na shledanou.

Pozvánka