Základní škola a mateřská škola Morašice okres CHRUDIM

Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > Pozdrav dětem od Macourkových

Pozdrav dětem od Macourkových



Datum konání:
5.5.2017

Naše poděkování

 

         Milí přátelé, milé děti,

Rádi bychom ještě jednou poděkovali. A jsme přesvědčeni, že je za co. Důkazem bylo krásné přijetí, bezvadné publikum, které nás fascinovalo svou aktivitou. V neposlední řadě nesmíme zapomenout i na personál v kuchyni, díky němuž jsme si dobře pochutnali na skvělém obědě. Opravdu, jako od maminky.

         Potěšil nás i zájem o případné povídání o životě a různých zkušenostech nevidomých a zrakově postižených lidí. Bude-li čas, není žádným problémem něco takového uskutečnit. Stačí se s námi domluvit a vše si připravíme.

         Děti, všechny vás moc zdravíme. Těm, co zpíváte s Ivou, přejeme, aby se i nadále dařilo a buďte k ní hodné, protože i my jsme poznali, jak je hodná a snaží se pomáhat. Všechno, co dělá pro Klíček a Klíčenky, prostě pro každého, dělá s radostí a láskou. Mnohokrát vám děkujeme, že jste nás poslouchaly, že jste se snažily soutěžit. Byly jste prostě prima. Budeme-li pozváni do Chrudimi, jistě se rádi opět podíváme i do Morašic.

         Všem přejeme hodně zdravíčka, lásky a pohody, také i hodně sluníčka a radostného úsměvu a ještě jednou posíláme velké díky. Zdraví

 

                                                                           Alois a Ivana Macourkovi